english


Контакти

 

4300 Карлово, обл. Пловдив

Ул. „Петър Юруков” №35

 

Телефон:  /дом./ Карлово   + 359 335 98 400

                  /ателие/ Сопот    + 359 3134 8337

Мобилен телефон:              + 359 889 550 278

 

e-mail: toman07@abv.bg 

 

 


Изпрати